Kundalini Yoga
Yoga en voeding

Ontzuren in slechts 1 maand !

In het dagelijks leven zorgen stress en ongezond eten ervoor dat je zuur opbouwt in spieren en organen.

Om ervoor te kunnen zorgen dat je snel ontzuurt en direct resultaat hier vanuit bemerkt, hebben wij een zeer effectieve ontzuringskuur één maand samengesteld.
Dit is samenwerking en samenspraak met Eveline van de Wel, een autoriteit op het gebied van de psycho neuro immuniteits leer.
De kuur heeft een zeer effectieve werking en is geheel op natuurlijke basis.
Je zult er versteld van staan hoe soepel je spieren en gewrichten aanvoelen na afloop van de kuur.
De prijs ligt rond de 50 euro voor de gehele kuur, wil je meer informatie hierover of over andere voedingsgerelateerde adviezen, neem dan gerust contact met mij op.

Yoga en Voeding: 1+1=3

Vanuit de Kundalini Yoga zijn er vele technieken om de vitaliteit te verhogen en het heft van het eigen leven weer in eigen handen te nemen.

Wij moeten ons echter wel realiseren dat Yoga is ontstaan in India, een land waar men al duizenden jaren een cultuur heeft om voeding als medicijn te gebruiken.
De mensen in India eten over het algemeen bijzonder gezond. Dat is in de westerse wereld wel anders.
Als Yoga technieken worden toegepast door een optimaal gevoede persoon, is het resultaat vele malen groter dan als het wordt toegepast door een ondervoed of verkeerd gevoed mens.
Yoga verandert veel in het lichaam, maar voor die veranderingen moeten de bouwstoffen wel aanwezig zijn. Anders gebeurt er weinig.

Vanuit de Orthomoleculaire voedingsleer en de Psycho-Neuro-Immunologie (PNI) is heel veel bekend over hoe voedingscombinaties, kruiden en gezonde darmen het energie niveau en gevoel van welbevinden dramatisch kunnen verhogen.

Tijdens workshops combineer ik, vanuit dit principe, specifieke yogaoefeningen met praktische kennis van voeding. Ik zal de aangereikte kennis toepasbaar naken voor het dagelijkse leven. Zo kan je snel effecten ervaren.

Kijk bij het lesrooster voor de geplande workshops en meld je aan via de mail

Omdat niet iedereen gelijk is, ontwikkelde ik in de loop van de jaren verschillende soorten workshops. Zo komen er sessies voor managers die topprestaties willen leveren, zwangere vouwen die hun ongeboren kind optimaal willen begeleiden, mensen met overgewicht, mensen met diabetes type II, overactieve kinderen, hoog gevoeligheid en nog meer aan bod.
Op aanvraag kunnen wij workshops organiseren voor een individueel bedrijf. Dat kan uitstekend samengaan met de bekende ‘sessies op de hei’.

Voor meer informatie over voeding of workshops kunt u mij mailen (info@kundaliniyogaeindhoven.nl)

Home |  Disclaimer |  Sitemap
Terug naar de home pagina